Current drop down list








Thursday, 28 December 2017

YEAR END GIVEAWAY BY HUSNIEYHUSAIN

Kepada Husniey Husain, Thanks untuk jemputan untuk giveaway ni. 

Kepada yang lain selamat mencuba nasib yer.. mana tahu ada rezeki korang nanti. Kalau rasa nak join silakan sebab syarat dia simple jer... x susah pun untuk korang buat, juz click pada banner/gambar kat bawah ni yang ada perkataan Year End Giveaway tu..




Hadiah Istimewa Menanti Anda!






🌸 Hadiah bernilai RM 50 (2 Pemenang)


1x Headphone, 1x Optical Mouse, 1x Wallet Key Holder


🌸 Hadiah Bernilai RM 30 (1 Pemenang)

1x Headphone, 1x Wallet Key Holder



- Wallet Key Holder -



Dalam wallet key holder



🍁Hadiah Tajaan (Saguhati)

Wang tunai RM 30 x 1

Wang tunai RM 20 x 1

Planner Kit x 1








9 comments:

  1. good luck...datang dari GA yang sama..

    http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/12/year-end-giveaway-by-husnieyhusain.html

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan...I'm a new blogger from S Diaries. Do follow my update at http://missbunnydiaries.blogspot.my/2017/12/year-end-giveaway-by-husnieyhusain.html.

    Good Luck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan :-)...

      terima kasih tinggalkan jejak kat sini... insya Allah akn buat kunjung balas nnti ..

      gud luck to u too :-)

      Delete
  3. singgah dari GA yg sama
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/12/year-end-giveaway-by-husnieyhusain.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi.. nnti akn berkunjung balas ke blog CCL yer :-)

      Delete
  4. Hana pun join! ^^ good luck tau!

    http://pululudreams.blogspot.my/2017/12/year-end-giveaway-by-husnieyhusain.html

    ReplyDelete

Pandangan dan cadangan yang bermanfaat sangat dihargai :-)

Lazada Online

Jom Shopping On9 Di LAZADA