Current drop down list








Thursday, 21 December 2017

Set Up Mini Office Di Rumah Dengan Kos Yang Kecil

Ramai daripada hari ini melakukan lebih daripada 1 kerja atau pun mungkin  selalu membawa pulang kerja ke rumah.


So, jadi rumah anda dah jadi ofis no 2 dah... Untuk membuat kerja dengan baik korang mesti memerlukan suasana dan kelengkapan yang sedikit selesa untuk membuat kerja tersebut.


Jadi apa kata anda sediakan 1 ruang sebagai mini office korang dekat rumah. Korang hanay perlukan rak, meja dan kerusi sahaja. Atau kalau ruang terlalu besar boleh jugak letakkan partition untuk membahagikan ruang tidur dengan mini office korang.


Tapi korang boleh dapatkan rak dan meja ni sekaligus. So takyah susah-susah nak fikir. Di laman web Lazada mempunyai banyak pilihan untuk korang pilih. Antaranya boleh tengok gambar kat bawah ni dan boleh terus klik pada gambar untuk teruske laman web lazada :-)














Ataupun kalau tak suka design macam gambar contoh ni, atau mungkin korang nak tambahan barang lain-lain boleh je type jenis produk kat kotak bawah ni untuk dapat barang kan yang korang nak. Ada banyak pilihan. Lagi pun harga nya murah berbanding beli kat kedai.



No comments:

Post a Comment

Pandangan dan cadangan yang bermanfaat sangat dihargai :-)

Lazada Online

Jom Shopping On9 Di LAZADA