Current drop down list








Thursday, 21 December 2017

Meja Mudah Alih




Meja ini boleh jumpa masa korang online laman web Lazada. Harganya murah dan berbaloi sangat. Banyak kelebihan yang ada pada meja ni, antaranya;



  • Bersaiz comel, so senang korang nak tempatkan kat mana-mana ruang.
  • Ada roda, tak payah nak angkat.. bole tolak je.. Kalau nak angkat pun ringan je.
  • Ketinggian bole diadjust, contoh kalau korang duduk dekat sofa, so mesti perlukan meja yang sedikit rendah kan, kalau korang duduk dekat kerusi tinggi just naik kan balik ketinggian meja.








         

No comments:

Post a Comment

Pandangan dan cadangan yang bermanfaat sangat dihargai :-)

Lazada Online

Jom Shopping On9 Di LAZADA