Current drop down list








Wednesday, 29 November 2017

Masalah Sejagat: Tutorial Tudung

Pernah tak bila korang ada masa free korang duk praktis pakai shawl


Pusing sana, pusing sini... macam dah nak hampir jadi dah..


Dan korang pun try lagi dan  lagi..


Alhamdulillah jadi jugak akhirnya... senang je kan..


Pastu dengan gigihnya pulak bukak you tube tengok video tutorial tudung


Dan korang pun try la jugak.. sebab nampak senang kan..



So, memang senang la citernye nak belit shawl ni kan.. lilit-lilit terus jadi


Hmmm ...


Akhirnya tibalah masanya untuk korang  nak aplikasikan segala teknik lilitan tudung yang korang praktis tu di pagi yang mulia lagi indah ini..


Lilit punya lilit... hampir setengah jam tak siap-siap.. sekejap panjang sebelah


Pusing balik.. dah jadi singkat la pulak..


Bukak balik...  pastu lilit balik.. bukak balik .. lilit balik dan begitulah seterunya dari minit ke minit..


Sudahnya bila tengok jam rupanya korang dah lewat nak ke kelas atau ke tempat kerja..


Last-last.. instant shawl jugak yang korang pakainya..


hmmm... sarung terus siap.. @#$^Y^^%%%!@$%U




No comments:

Post a Comment

Pandangan dan cadangan yang bermanfaat sangat dihargai :-)

Lazada Online

Jom Shopping On9 Di LAZADA