Current drop down list








Monday, 1 January 2018

Kalendar 2018






Di awal tahun 2018 ni terasa rajin sikit untuk buat sesuatu, so aku buat lah kalendar ni untuk aku guna dan aku nak share dengan korang jugak. Kalau korang nak share dengan kawan-kawan yang lain pun boleh, silakan dan aku halalkan.


So untuk korang yang belum ada kalendar dalam bentuk hard copy bole print je. Nak-nak yang malas nak beli organizer book atau nak save budget.. bole print ikut bulan jer... pastu tampal kat dinding.



Actually untuk version 1 dgn 2 tu layout sama jer, beza watermark je... bole pilih ikut ikut selesa mata masing-masing.. 



Untuk versi tahunan bole klik link bawah ni untuk download:-

Kalendar 2018 -V1 (Tahunan)

Kalendar 2018 -V2 (Tahunan)




Untuk versi bulanan, Januari - Disember bole klik link bawah ni untuk download:-

Kalendar 2018 -V1(Bulanan) 

Kalendar 2018 -V2(Bulanan) 



Atau boleh jugak dowload versi ala-ala planner ni kat bawah ni, tetapi ada tercampur bahasa sikit maaf yer.. tapi masih membawa maksud masih sama,  harap dapat dimanfaatkan oleh korang semua :-

My Planner -V1


Tapi kalau ada kekurangan tu sorry lah yer.. maklumlah mata kalau dah mengantuk tu memang tak boleh nak control dah. Lain yang nak di buat lain pulak yang jadi.. hmmm.. Nanti kalau ada apa-apa boleh komen jer. Kalau ada masa aku baiki balik. Kalau tak de masa, itu jer lah buat masa ni :-)








11 comments:

  1. Senang print je ye. Boleh pilih yg monthly, yearly atau planner. Kak ana ada 2 diari so far. Cukup sgt dah tu. Hehe.

    ReplyDelete
  2. kalau banyak masa memng buat sendiri..hehe

    ReplyDelete
  3. Memang selalu print aje. Ada certain thing memang nak kena guna printed calendar jugak.

    ReplyDelete
  4. Senang dah skrg..pada yg rajin blh print..pastu letak atas meja koje supaya tak lupa..huhuhu

    ReplyDelete
  5. Tu la... klu beli organizer pun rasa macam membazir duit jer untuk student macam saya ni.. lagi pun saya ada printer bolehlah print je nanti ... nanti boleh la catat assignment yang nak kena hantar tu.. Tq yer...

    ReplyDelete
  6. Rajinnya sis. Boleh terus download dan print je. Jimat duit nak beli planner mahal tu.

    ReplyDelete
  7. Wah..tq2
    .nnt boleh print ja yg awk kasik ni

    ReplyDelete
  8. Biasa dapt free je kan.. hehe. Xpenah beli. Tq awk. Semoga murah rezeki tahun ni.

    ReplyDelete
  9. wow, haritu baru dapat kalendar percuma dalam post box, anak I dah siap conteng buat hasil seni atas tu, nanti dah siap SOHO i mungkin nak letak kalendar, i usually guna digital calendar dalam app, untuk cek tarikh period lagi banyak features

    ReplyDelete
  10. Planner dah beli.. Kalendar pun ada yg dh lrimt dan dpt free

    ReplyDelete

Pandangan dan cadangan yang bermanfaat sangat dihargai :-)

Lazada Online

Jom Shopping On9 Di LAZADA